Slide Mama wat AriSsa

Wednesday, March 3, 2010

B'siar2 d Shah Alam

Assalammualaikum,

wa....lamenye x update blog nie, awal bln Feb lps sj bawa Arissa melihat keindahan tasik S.Alam, nak bawa tmpt playground Arissa xpndai men lg...so ikut je la papa n mama kliling tasik tu smbil snap2 ur pic wat koleksi...so nie la antara snap t'bek tuk d share ngn sume...

tgk je la gelagat Arissa kat bwh nie...nie mase nak on de way g sane, suke sgt die time nie, sbnrnye time nie die tgh sembang2 ngn mama die,tp mama die xphm ape die ckp so layan jer...


'mama Arissa nak nyanyi blh?'


'a........e........i.......o......u......'


'nak gigit mama la...'


Arissa wit her bb doll....


jom kite renang nak...


konon2 gamba candid la tu..


ur famly...


cpt Arissa jln 'tateh'.....



nak balik dh...muke Arissa xrela nak blk...hahhaha

D mlm harinya kami b'siar2 lg nek kete je....Arissa pn just pkai bj tido..hehhe...


muka ngantuk....


mcm gelak pakse je...

jop blk coz papa pn dh ngantuk,tgk mata papa dh stim...
that's ol....bubye...

4 comments:

mamalieyna said...

comei arissa..happy sesangat la tu dpt jenjalan! baju die pun comei sgt lah! ni yg teringin nk bb girl lak ni..baju babygirl..macam2 ada..^_^

PuThrEe said...

hehehhe....time kasih,hah....nampaknye abg Arif akn m'dpt adik xlama lg,coz mama die dh menunjukkan tnda2....ok abg Arif siap sedia....hehheh

Mama_Aqish said...

hu...hu...tomei2 bangat anak dara sowang ni...tecik moleh jerk...

PuThrEe said...

haha...molek sokmo...

Related Posts with Thumbnails