Slide Mama wat AriSsa

Tuesday, December 29, 2009

Today's Audit

hari nie ma audit klu ikut uncle yg audit 2 byk nak kasi NCR kat ma...nasib uncle 2 bek,seram sejuk ma di buatnye...ngeri pn de rase...tah nape mcm nak demam terus ma kene audit ari nie,klaka je....

takut je lebih sebnrnye uncle 2 ok je orgnye...nak tau umur die dh 65 thn but still maintain look 45 g2...nak nangis je rase ble die kate nak bg NCR kat ma,nasib just warning je dl...then die kt "u must update ha your document,dun simply2 use ol the form without know the direction....ha...i'm telling u i can give u major NCR u know...." n bla..bla....bal............cara die ckp 2 mcm cina kengkang kat opis ma pn de....it's it......

1 comment:

mamalieyna said...

waa cam kenal je cina kengkang tu..ihiks.. ^_^

pepun syabas!! dh lepas pun..k.ina nye turn lak middle next year..huhu..

Related Posts with Thumbnails