Slide Mama wat AriSsa

Friday, January 1, 2010

famly day - bab 1

Salam ol....d sebabkan ma ni br blaja men bloger mende nak cite byk,tp jarang update..so lgkah2 je for the moment..hehehhe...nie ma nak cite psl xmas ari 2 g pd,emergency plan ngn famly blah ma...wlaupn g2 holiday 2 ttp enjoy n fun...complete siap ngn barbq lg...
1day b4 g pd 2 papa cari apartment tuk stay 2days 1night, alhamdulillah nasib still ade kosong kat blue lagoon, mmg xpenah g tmpt 2 kire mcm hantam sajalah,jji dpt...hahahha..nak d jdkan cite mase smpai2 2 we ol xcheck-in dl,trs g tepi pantai n cari port nak wat bbq..


Disebabkan kegopohan kami,Allah trs m'beri blsan hujan turun slama 15mnt...fuh nsb 15mnt klu 15jam maka rosak la plan kami...heheee...so kami pn check-in then wat bbq kat bwh apartment 2 je..tp view die cantik,xrugi la g..ni la die 3room apartment, blh thn tmpt die suasana kmpg..relex n cool...


nie lah menu bbq kami on dat day....yum...yum....
ok....dat's ol in dis bab.....dun 4get 4 da 2nd bab.....huhuhu.....
dadaaa......

1 comment:

mamalieyna said...

bercuti2...bestnyer... ^_^

Related Posts with Thumbnails